Varme

Når man bor i et land som Norge er det viktig med god oppvarming i hus og hytte.
Direkte elektrisk oppvarming er en meget god oppvarmingsform. Den er enkel i bruk, lett å regulere, renslig og effektiv.

Det finnes flere alternativer til elektrisk oppvarming, de vanligste for hus og hytte er:

  • Varmekabel (skjult varme)
  • Panelovner
  • Vifteovner
  • Oljefylte ovner
  • Stråleovner

I Norske hus er det elektrisk oppvarming som hovedsaklig brukes. Og med dagens strømpriser er det viktig å tenke økonomi i forbindelse med oppvarming, med de varierende temperaturerne vi har i vårt Norske klima kan det også fort bli vanskelig å holde en jevn og behagelig innetemperatur. De fleste nye ovner og varmekabel-gulv er utstyrt med termostater som hjelper deg med å holde en jevn temperatur og unngå unødvendig strømforbruk.

Det finnes også forskjellige styringssystemer som hjelper deg med temperaturstyringen i hele huset.
Vi har god erfaring med slike systemer, ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.

Ring hytta varm

Kjenner du igjen følelsen ved å starte hytteturen i ei iskald hytte som det tar flere timer å varme opp? Vi installerer systemer hvor du «ringer hytta varm». Det vil si at du kan ringe opp til en styringsenhet i hytta som kan gi deg informasjon om temperaturen i hytta og om det evt. står på noe varme. Via telefonen kan du slå på varmen, lys osv. i hytta på forhånd. Dermed kommer du frem til en ferdig oppvarmet hytte. Dette systemet har også mange andre bruksområder.
Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Relaterte Linker:

Kontakt oss

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater